Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
orange is the new black

Piper Kerman

Orange is the new Black

Túlélni a női börtönt

Piper Kerman szép karrierrel büszkélkedhet, tartós kapcsolatban él, szeretetteli családi légkör veszi körül. Az égvilágon semmi sem emlékeztet benne arra a vakmerő, fiatal lányra, akire annak idején, úgy tíz évvel ezelőtt egy bőröndnyi drogpénz csempészését bízták. De a múltja nem ereszti.

Az Ön értékelése
[Összesen: 21 Átlag: 4.8]

2 980 Ft 2 512 Ft

-16%

Termékleírás

Piper Kerman szép karrierrel büszkélkedhet, tartós kapcsolatban él, szeretetteli családi légkör veszi körül. Az égvilágon semmi sem emlékeztet benne arra a vakmerő, fiatal lányra, akire annak idején, úgy tíz évvel ezelőtt egy bőröndnyi drogpénz csempészését bízták. De a múltja nem ereszti. A jól szituált nő, zsebében egy híres magánegyetem diplomájával most csak a 11187424-es számú fogvatartott a connecticuti Danbury szövetségi börtönében. 15 hónapra ítélték, és most egyike annak a több millió embernek, akiket az Egyesült Államok büntetés-végrehajtási rendszere magába szippant. Az első meztelen motozástól a szabadulásig Kerman megtanul alkalmazkodni e furcsa világ szigorú viselkedésmintáihoz és légből kapott szabályrendszeréhez. A társadalom minden közegéből akadnak itt nők. Apró figyelmességekkel, szikár bölcsességekkel és az elfogadottság élményével ajándékozzák meg Kermant. Szívszorító, vicces, olykor felháborító Kerman története, melynek során bepillanthat az olvasó egy női börtön mindennapjaiba. Megtudhatjuk, milyen dolgokért kerül annyi nő hűvösre, és mi történik velük odabenn.

További információk

Súly 280 g
Alcím

Túlélni a női börtönt

ISBN

9789638989963

Kiadás éve

2014

Oldalszám

320 oldal

Borító

puhatáblás, ragasztott

Fordító

Csulák Márta

Szerző

Piper Kerman

PIPER KERMAN egy Washington D.C.-ben bejegyzett, alapítványokra és nonprofit szektorra specializálódott kommunikációs cég egyik alelnöke. A Smith College-ban végezte egyetemi tanulmányait. Brooklynban él férjével.

Idézetek

„Nekem te ne mondd meg, hogy mit csináljak, neked is nyolc szám van a neved után, akárcsak nekem!”
„Szűkös időkben változik az etikett…”
„Nyomd le a büntetést, és ne hagyd, hogy a büntetés nyomjon le téged!”
„Döbbenetes, hogy a nyomorúság mennyire könnyen össze tudja kovácsolni az embereket!”
„Minden magára adó New York-i nőnek jó pedikűröse van, még a sitten is.”

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Orange is the new Black”