Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Louis van Gaal

Maarten Meijer

Louis van Gaal

A Vastulipán

HOGY KICSODA IGAZÁBÓL LOUIS VAN GAAL?
Egy egykori tornatanár, aki csak a diktatúrában hisz? Vagy minden idők egyik legnagyobb európai edzője, aki előre látja a futball jövőjét?
A média előszeretettel írogatja, hogy: “Van Gaal egy diktátor!”

Az Ön értékelése
[Összesen: 26 Átlag: 4.5]

3 490 Ft 2 932 Ft

-16%

Termékleírás

HOGY KICSODA IGAZÁBÓL LOUIS VAN GAAL?
Egy egykori tornatanár, aki csak a diktatúrában hisz? Vagy minden idők egyik legnagyobb európai edzője, aki előre látja a futball jövőjét? Bárhová is sodorta az élet, mindenhol azzal vádolták, hogy egy megszállott, aki kényszeresen kontroll alatt tartja a környezetét. Azt maga is elismeri, hogy nem szereti a véletlenre bízni a dolgokat. Játékosként a totális futball mámorító szabadságában nőtt fel, edzőként azonban homlokegyenest más elveket vall: az egyénnek a csapat érdekeit kell szolgálni. Az egységben, a közös erőfeszítésben hisz; abban, hogy minden részletre kiterjedő haditervvel kell felruháznia csapatát, amelynek nincs más dolga, mint hogy teljesítse a parancsot. 1995-ben van Gaal egy nagyon fiatal Ajaxot vezetett Bajnokok Ligája-győzelemig, a keze alatt olyan játékosok váltak sztárrá, mint Davids, Overmars vagy Seedorf. Egész Európában aratott győzelmeket a Barcelonával, az Alkmaarral és a Bayern Münchennel, eközben két alkalommal is dolgozott a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként. Pályafutása sosem nélkülözte a drámát, az intrikát és a botrányokat, az újságírókkal szembeni kirohanásai legendássá váltak. Van Gaal nem szeret fegyver nélkül menni a csatába.
Ez az életrajzi könyv a holland futballkommentátor, Maarten Meijer munkája. Hitelesen mutatja be van Gaalt, az embert, és az edzőt is. A gyerekkorától a holland futballban elért korai sikerein át a legnagyobb győzelmekig tart az utazás, amely során Meijer betekintést enged annak az embernek a lélektanába, aki most a Manchester United-et készül újra a legnagyobbak közé emelni.

Louis van Gaal on 2015.04.29. rated 0.1 of 5

További információk

Alcím

A Vastulipán

ISBN

9786158009720

Kiadás éve

2014

Oldalszám

348 oldal

Borító

puhatáblás, ragasztókötött

Fordító

Hegedűs Henrik, Mann Dániel

Szerző

szerzo_alexis_menuge_150x200

A holland futballkommentátor, MAARTEN MEIJER korábban írt már könyvet Guus Hiddinkről, Dick Advocatról, és most Louis van Gaalról is. Filozófiai és természettudományi diplomával rendelkezik, doktoriját az orosz irodalomból írta. Hosszabb időt töltött New Yorkban és Moszkvában is, 2000 óta azonban Dél-Koreában él feleségével és négy gyermekével. Filozófiát tanít.

Louis van Gaal on 2015.04.29. rated 0.1 of 5

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Louis van Gaal”