Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Lionel Messi

Bodnár Zalán, Németh Gyula

Lionel Messi

Akárcsak a magyar népmesékben: a legkisebb fiúból lett a legnagyobb!

Az Ön értékelése
[Összesen: 80 Átlag: 4]

2 490 Ft 2 092 Ft

-16% újdonság

Termékleírás

Lionel Messi korunk egyik leghíresebb futballistája a világon, pedig gyerekkorában alig akarták bevenni a csapatokba, mert olyan aprócska volt, és mindenki féltette, hogy összetöri magát a pályán. Aztán majdnem le kellett mondania az álmáról, hogy futballista lehessen, mert teljesen leállt a növekedése, és a szüleinek nem volt pénze az injekciós kezelésekre, amelyekre szüksége volt. Ám Messit, a „Bolhát” nem olyan fából faragták, aki hamar feladja. Barátkozz össze a Barcelona szupesztárjával, kövesd velünk a fejlődését, éljük át együtt minden kalandját annak az izgalmas útnak, amely az argentínai Rosarióból a világ csúcsára vezetett!

A Németh Gyula különleges grafikáival illusztrált szöveg azon túl, hogy kiváló olvasmány, hitelesen mutatja be Leo Messi életét, és a könyvhöz tartozó színezővel magad is fejlesztheted a képességeidet, miközben Messi táplálkozási tanácsaival arra is tippeket adunk, hogyan lehetsz te is napról napra sportosabb és egészségesebb.

További információk

Méretek 190 x 220 x 10 mm
Sorozatcím

Playmaker

Illusztráció

Németh Gyula

Kiadás éve

2018

Oldalszám

48

Borító

keménytáblás

ISBN

9786155631726

szerzők

Bodnár ZalánBODNÁR ZALÁN, a Nemzeti Sport és a FourFourTwo magazin futball-szakírójaként több sporttémájú könyv szerzője és fordítója, immár a gyermekek nyelvén is megszólal.

 

 

 

 

 

Németh GyulaNÉMET GYULA szabadúszó illusztrátorként számos könyv, magazin és sportkártya létrejöttében vett részt. Partnerei többek közt a McDonald’s, ESPN, Panini, Adidas stb.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Lionel Messi”