Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Jótett helyébe

Soman Chainani

Jótett helyébe

Soman Chainani regénye fordulatos, kalandos, nevettető, romantikus történet, rengeteg meglepő mesei fordulattal és bonyodalommal. A Jók és Rosszak Iskolája-sorozat remek befejező kötete.

Az Ön értékelése
[Összesen: 27 Átlag: 4.7]

 

5 490 Ft 4 392 Ft

-20%

Elfogyott

Termékleírás

Sophie és Agatha a múlttal és a jelennel egyszerre csatázik azért, hogy történetüknek tökéletes vége lehessen.

Az egykori legjobb barátnők – most ellenségek – azt hitték, történetük véget ért, amikor útjaik szétváltak. Agatha visszakerült Gavaldon városába Tedrosszal, míg Sophie az iskolában maradt a szép fiatalemberrel, aki egykor az Iskolamester volt.

Ám ahogy berendezkednek új életükben, történetük elkezdi újraírni magát… és nem csak az ő történetük. A két lány távol van egymástól, közben a Gonosz átvette az uralmat, és a múlt galádjai erős bosszúvággyal élednek fel. Nemcsak második esélyt akarnak meséiknek, hanem át akarják formálni a Jó és Rossz régi világát egy olyan új uralommá, amelynek királynője Sophie. A Gonosz halálos hatalomátvételének útjában csak Agatha és Tedros áll, akik azt akarják, hogy végre tényleg boldogan éljenek, míg meg nem halnak.

További információk

Súly 600 g
Méretek 210 x 140 x 60 mm
Illusztráció

Iacopo Bruno

Eredeti cím

The Last Ever After

Fordító

Bozai Ágota

Megjelenés

2017. június 13.

Oldalszám

768

Borító

puhatáblás, ragasztott

ISBN

9786158041560

szerző

Soman ChainaniSOMAN CHAINANI első két regénye, a Jók és Rosszak Iskolája, valamint folytatása, az Itt nincsenek hercegek is felkerült a New York Times sikerlistájára. A sorozat mind az öt kontinensen megjelent fordításban, és a Universal Pictures hamarosan bemutatja a regények alapján készült nagyjátékfilmet.

Soman a Harvardon és a Columbia Egyetemen folytatott filmes tanulmányokat. Filmjeit világszerte több mint százötven fesztiválon mutatták be. Írásaival számos jelentős irodalmi díjat nyert. Többek között a Big Bear Lake, a New Draft, a CAPE Foundation, a Shasha Grant és a Sun Valley Writers’ Fellowship értékelte munkáját.

Ha éppen nem történetet mesél, szenvedélyes teniszjátékosként ütöget a pályán. Tíz évig egyetlen első adogatást sem vesztett… egészen addig, amíg el nem kezdte írni a Jók és Rosszak Iskoláját. Azóta sorozatban veszít.

Olvass bele!

Soman Chainani – Jótett helyébe by Twister Media on Scribd

méltatások

„Újraképzeli a mesék világát, és elgondolkodásra készteti az olvasót arról, hogy ki a jó és ki a gonosz. Nagyon tetszett!” – RICK RIORDAN, a Percy Jackson és az olimposziak című bestseller-sorozat írója

„Remek! A legelső mondatból egyértelmű, hogy a fantázia izgalmas világába lépünk. Mozgalmas, szórakoztató, fordulatos. Élveztem.” – R. L. STINE, a Libabőr című bestseller-sorozat szerzője

„Tökéletesen eredeti. A Jók és Rosszak Iskolája tréfásan nevel, szerzője egy csapásra osztályvezér lehetne.” – GREGORY MAGUIRE, A boszorkány (Wicked) bestseller-sorozat szerzője

„Sziporkázóan szellemes mű. A lányok ezután garantáltan kétszer is meggondolják, akarnak-e hercegnők lenni. Csillagos ötös.” – Entertainment Weekly

„Nagyon ötletesen ösztönöz magunk mögött hagyni a fekete-fehér világlátást.” – Publishers Weekly

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Jótett helyébe”