Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
JRI Miheztartási kézikönyv

Soman Chainani

Jók és Rosszak Iskolája – Miheztartási kézikönyv

Tudj meg többet a Jók és Rosszak Iskolájáról! Páratlan kalauz a bestsellersorozat világába. Gyönyörű illusztrációk hívogatnak: térképeket szemlélhetsz, új karaktereket ismerhetsz meg, bennfentesként tudhatod meg, milyen diáknak lenni a legelvarázsoltabb iskolában.

Az Ön értékelése
[Összesen: 39 Átlag: 4.4]

4 290 Ft 3 604 Ft

-16% újdonság

Elfogyott

Termékleírás

Üdvözlünk a Jók és Rosszak Iskolájában! A legnagyobb hősök és galádok jártak ide, mielőtt kimerészkedtek a Végtelen Erdőbe, hogy megtalálják saját meséjüket… és most beléptek soraikba.

Használjátok ezt a Miheztartási kézikönyvet kalauzként iskolai éveitek alatt. Benne van minden, amit tudnotok kell: mit kell hozni, mit kell viselni, és legfőképpen az, hogy miként kerülhetitek el a Tortúratréning termet. Ezeken a lapokon a tananyagról ovashattok, megismerhetitek tanáraitokat, és bepillantást nyerhettek az elsőévesek hagyományaiba: a Mesetlon, a Ki mit tud? Cirkusz és a Hóbál szabályaiba. Ha tanácsra van szükségetek, nem kell példaképeket keresnetek: legnevesebb volt diákjaink segítenek…

További információk

Súly 700 g
Méretek 210 x 140 x 20 mm
Eredeti cím

The School for Good and Evil: The Ever Never Handbook

Illusztráció

Michael Blank

Fordító

Bozai Ágota

Megjelenés

2018. szeptember 10.

Oldalszám

304

szerző

Soman ChainaniSOMAN CHAINANI első két regénye, a Jók és Rosszak Iskolája, valamint folytatása, az Itt nincsenek hercegek is felkerült a New York Times sikerlistájára. A sorozat mind az öt kontinensen megjelent fordításban, és a Universal Pictures hamarosan bemutatja a regények alapján készült nagyjátékfilmet.

Soman a Harvardon és a Columbia Egyetemen folytatott filmes tanulmányokat. Filmjeit világszerte több mint százötven fesztiválon mutatták be. Írásaival számos jelentős irodalmi díjat nyert. Többek között a Big Bear Lake, a New Draft, a CAPE Foundation, a Shasha Grant és a Sun Valley Writers’ Fellowship értékelte munkáját.

Ha éppen nem történetet mesél, szenvedélyes teniszjátékosként ütöget a pályán. Tíz évig egyetlen első adogatást sem vesztett… egészen addig, amíg el nem kezdte írni a Jók és Rosszak Iskoláját. Azóta sorozatban veszít.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Jók és Rosszak Iskolája – Miheztartási kézikönyv”