Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Blank white book w/path

Sara Raasch

Jég, mint tűz

A Jégcsap, mint szikra előzménynovellával.

Az Ön értékelése
[Összesen: 20 Átlag: 4.3]

3 990 Ft 3 352 Ft

-16%

Termékleírás

Három hónap telt el azóta, hogy Télország lakói felszabadultak, Tavaszföld királya, Angra pedig eltűnt. Minden nagyrészt Cordell segítségének volt köszönhető.

Meira királynő csak azt akarja, hogy a népe biztonságban legyen. Amikor eladósodásuk Cordell országa felé arra kényszeríti a télországiakat, hogy adósságukat ásványkincseik bányászatával egyenlítsék ki, nagy erejű és feltehetőleg veszélyes tárgy kerül elő a földből: Primoria elveszett mágiasztere. Amikor a világnak legutóbb ilyen varázslathoz volt hozzáférése, az nagy pusztulást hozott. Így amikor Cordell királya parancsot ad, hogy Meira és Theron induljon küldetésre, hogy felfedezzék a mágiaszter titkait, Meira azt tervezi, hogy szövetségesek toborzására használja az utazást. Célja, hogy a mágiaszter elzárva maradjon, és Télország biztonságban lehessen… akkor is, ha ez szakítást jelent Theronnal. De vajon sikerülhet ez úgy, hogy közben ne veszélyeztesse szeretett népét?

Mather csak szabad akar lenni. A télországiak által elszenvedett borzalmak még frissek és fájók Jannuari lakóinak életében. Olyannyira, hogy ettől Télország sebezhetővé válik Cordell agressziójával szemben. Amikor Meira elindul szövetségeseket keresni, Mather úgy dönt, a saját kezébe veszi Télország biztonságát. Vajon vissza tudja építeni lerombolt királyságát, és képes lesz megvédeni népét az új veszélyektől?

Ahogy egyre szorosabbra szövődik az árulás és a hatalom hálója, Theron a mágiáért harcol, Mather a szabadságért… Maira pedig rádöbben, hogy talán nemcsak Télországért, hanem az egész világért kell harcolnia.

További információk

Súly 528 g
Méretek 210 x 140 x 30 mm
Eredeti cím

Ice Like Fire

Sorozatcím

Hó, mint hamu

Fordító

Bozai Ágota

Megjelenés

2017. október 15.

Oldalszám

560

ISBN

9786158041508

szerző

Sara_Author_Pic03_150x200pxSARA RAASCH ötéves kora óta tudta, hogy a könyvek világa lesz az otthona. Már akkor sejtette, amikor barátnői a jótékonysági vásáron limonádét árultak, ő pedig saját rajzainak képeskönyvét tette a rögtönzött standra. Azóta nem sok változás történt: barátnői még mindig aggódón vonják össze a szemöldöküket, amikor azt látják, hogy a megírt világ iránti rajongása, lelkesedése milyen szélsőséges megnyilvánulásokra ragadtatja. Sara Manassasban él Virginia államban.

Olvass bele!

Jég, mint tűz beolvasó by Twister Media on Scribd

Jégcsap, mint szikra

Jégcsap, mint szikra by Twister Media on Scribd

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Jég, mint tűz”