Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!

Soman Chainani

Itt nincsenek hercegek

A nagysikerű Jók és Rosszak Iskolája trilóga folytatása, az első kötetéből kimaradt részekkel kiegészítve.

Az Ön értékelése
[Összesen: 42 Átlag: 4.4]

4 990 Ft 3 992 Ft

-20%

Elfogyott

Termékleírás

Soman Chainani első regénye, a New York Times bestseller Jók és Rosszak Iskolája folytatásában Sophie és Agatha visszatér Gavaldonba, és boldogan élnek saját világukban, ám az élet nem olyan tündérmese, amilyennek képzelték…

Agatha már úgy érzi, bárcsak más boldog befejezést kívánt volna a mesének, ám ekkor véletlenül megtalálja és kinyitja a Jók és Rosszak Iskolájának kapuját. A lányok azzal szembesülnek, hogy az a világ, amit az első tanévben tapasztaltak, megváltozott.

A boszorkányok és a hercegnők a Lányok Iskolájában laknak. Elhatározták, hogy kirekesztik életükből a hercegeket. Tedros és a fiúk a Rossz Iskolája régi tornyainak lakói lettek. A két iskola között háború van kitörőben. Vajon Agatha és Sophie helyre tudják állítani a békét? Vajon Sophie jó tud maradni úgy, hogy Tedros állandóan üldözi? És kihez húz Agatha szíve? A barátnőjéhez vagy a hercegéhez?

Soman Chainani különleges világot teremtett. A Newbery-díj legutóbbi jutalmazottja, Ann M. Martin „páratlan mesének” nevezi, amely „csupa romantika, varázslat, humor és rejtvény. Legszívesebben egyhuzamban olvasnánk végig.”

További információk

Méretek 210 x 140 mm
ISBN

9786158041546

Megjelenés

2016.06.09.

Oldalszám

544

Borító

puhatáblás, ragasztókötött

Fordító

Bozai Ágota

Illusztráció

Iacopo Bruno

SZERZŐ

Soman_Chainani_150x200pxSoman Chainani trilógiája, a Jók és Rosszak Iskolája 23 nyelven jelent meg hat kontinensen. A nagy sikerű sorozatból a Universal Studios produkciójában mozifilm készül. Tanulmányait a Harvard és Columbia egyetemeken folytatta, filmművészeti szakon diplomázott. Filmjeivel több mint 150 fesztiválon vett részt, munkásságát számos rangos díjjal jutalmazták.

Soman amikor éppen nem meséket ír, akkor a tenisz iránti szenvedélyének él.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Itt nincsenek hercegek”