Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Holló, a hollónak

Anne Bishop

Holló, a hollónak

Anne Bishop, a New York Times bestseller „fenomenális”* világa, a Mások sorozat második része, amelyben természetfeletti lények és emberek próbálnak együtt élni és egy nő már kezdi megváltoztatni a szabályokat…

Az Ön értékelése
[Összesen: 55 Átlag: 4.5]

3 990 Ft 3 791 Ft

-5%

Termékleírás

Meggie Corbyn elnyerte a Lakeside-i Udvarban lakó terra indigene lények bizalmát, de csak nehezen jön rá, mit is jelent köztük élni. Alapesetben, ember lévén Meggie alig lehetne más, mint megtűrt préda, de vérpróféta, cassandra sangue képessége teljesen más helyzetet teremt.

Két nagyon erős hozzászokást eredményező drog erőszakos cselekményeket váltott ki az emberek és Mások között; mindkét fajból többen meghaltak a közeli városokban. Így amikor Meggie látomásában véres hó és fekete tollak jelennek meg, Simon Wolfgard – a Lakeside-i Udvar alakváltó vezetője – elgondolkodik, vajon vérprófétájuk múltbeli támadást vagy jövőbeni eseményt látott.

Ahogy a próféciamondás késztetése egyre gyakrabban gyötri Meggie-t, a baj eléri az Udvart. A Mások és az a maroknyi ember, akik velük laknak, szükségszerűen együttműködik, hogy megállítsák az embert, aki elszántan akarja visszaszerezni az ő vérprófétájukat… és felszámolják a veszélyt, amely mindannyiuk pusztulásával fenyeget.

További információk

Méretek 200 x 140 x 30 mm
Eredeti cím

Murder of Crows

Sorozatcím

Mások

Fordító

Bozai Ágota

Megjelenés

2017. április 19.

Oldalszám

512

Borító

puhatáblás

ISBN

9786155631467

szerző

Anne BishopAnne Bishop könyvei a New York Times bestseller listáján szerepeltek. Sci-Fi/Fantasy kategóriában a RT Book Reviews 2013 Career Achievement Award nagydíjasa. Black Jewels (Fekete ékszerek) trilógiájáért a William L. Crawford Memorial Fantasy Award kitüntetettje. Amikor nem Másokkal kommunikál, Anne szeret kertészkedni, olvasni, zenét hallgatni.

Olvass bele!

hamarosan…

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Holló, a hollónak”