Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Én vagyok a titokzatos futballista

Anonymus

Én vagyok a titokzatos futballista

Az angol foci leleplezője

“Gyakran mondják, hogy a futballvilágban zajló fontos események kilencvenöt százaléka a kulisszák mögött történik, és higgye el mindenki, az igazság sokkal fantáziadúsabb, mint a képzelet. Sokan erről sohasem volnának hajlandóak beszélni. De én igen.”
Kicsoda a Titokzatos Futballista? Csak kevesen vannak, akik belülről ismerik a futball nagy igazságait. De bárki is ő – és bármelyik csapatban is játszik -, mindig őszinte, mindig merész, és mindig megmondja a véleményét.
Most eljött az ideje, hogy eléd tárjon mindent, amit a profi futball rejtett világáról szeretnél – a rendkívüli magasságokba nyúló csúcsaitól a kétségbeejtő mélységekig… Hogy megismerd azt az életet, amelyről csak álmodni mersz.

Az Ön értékelése
[Összesen: 29 Átlag: 4.4]

2 990 Ft 2 512 Ft

-16%

Termékleírás

Az angol futballbajnokság, a Premier League egyike az angolszász világ jelenkori legnagyobb mítoszainak. Ám most jött valaki, aki nyíltan, őszintén, kritikusan és önkritikusan feltárta, hogy milyen is valójában, belülről látva a dolgokat, mindent megélve. A könyv szerzője a “Titokzatos Futballista” – akinek kilétéről csak maroknyi embernek van tudomása a világon – bemutatja a profi futball világát, a napos és árnyas oldalát, a színét és a fonákját. A szerzőről csak annyit tudunk biztosan, hogy jelenleg is aktív elit labdarúgó, és megfordult több Premier League-csapatban is. Először csak rövid cikkeket jelentetett meg “Titokzatos Futballista” álnéven a Guardianben, óriási sikerrel, azóta az internetes fórumokon mindenki azt találgatja, ki lehet az a rejtélyes “tégla”, aki végre betekintést enged a profi futball eddig kulisszák mögé rejtett világába és olyan információkat szolgáltat, amelyeket máshonnan nem kaphat meg az olvasó. Egy sajátos és titokzatos világ színes tablója tárul elénk: a csillogás, a fény, az exkluzív partik, a gazdagság és dicsőség világa, amely egyben a zsebbe csúsztatott pénzek, korrupció, simlis adásvételek világa is. Hősünk, egyben szerzőnk semmi mást nem akart, csak futballozni, hogy boldog és gazdag legyen, de megismerve ezt a világot, immár kicsit másként látja ezt az idealizált létformát. Kiszakadni mégsem tud belőle, mert valami mindig visszahúzza ehhez a csodálatos játékhoz. Éld át vele a futballt körülvevő szenvedélyt, tekints be a futballsztárok nyilvánosság elől gondosan rejtegetett világába, tarts vele ezen az érdekfeszítő utazáson. Új, belsős információkkal, friss ismerettel lesz gazdagabb, aki elolvassa a könyvet, és a futball mesebeli világáról kap hiteles képet. A “Titokzatos Futballista” feltár minden titkot, amelyre kíváncsiak lehetnek a futball szerelmesei.

További információk

Súly 430 g
Méretek 215 x 135 x 17 mm
Alcím

Az angol foci leleplezője

ISBN

9789630854252

Kiadás éve

2012

Oldalszám

232 oldal

Borító

puhatáblás, ragasztókötött

Fordító

Kovács Gergely

Szerző

Kicsoda a Titokzatos Futballista? Csak kevesen vannak, akik belülről ismerik a futball nagy igazságait. De bárki is ő – és bármelyik csapatban is játszik -, mindig őszinte, mindig merész, és mindig megmondja a véleményét.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Én vagyok a titokzatos futballista”