Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Eastern

Martin Kay

Eastern

A múlt nem ereszt

Az Ön értékelése
[Összesen: 41 Átlag: 4.1]

3 490 Ft 2 932 Ft

-16% újdonság

Termékleírás

A Titánokkal vívott háborúban porrá lett földön Yuko hírhedt törvényen kívüli. Az elárvult lányt már csak szíve haragja élteti. Konok kitartással űzi Corbent, a gyűlölt zsoldosvezért, hogy elégtételt vegyen élete megnyomorítóján. Útja során nem várt társaságba botlik nővére egykori kedvese személyében. Vajk, az életunt kalandor egyetlen célja, hogy felderítse szerelme halálának körülményeit. Az elkövető nyomai a rettegett zsoldossereghez vezetnek.

Yuko és Vajk kényszerű szövetséget kötnek, hogy kézre kerítsék Corbent, a rájuk leselkedő veszélyek mellett azonban saját démonaikkal is meg kell küzdeniük. Hiába a kettejük között kibontakozó érzelmi kötelék, ha a zsoldosvezéren való elégtételt más módon képzelik el. Vajon sikerül felülkerekedniük önös érdekeiken egymás javára?

Martin Kay mesterien kombinálja a YA klasszikus elemeit a manga akciódús cselekményvezetésével egy fantasztikusan felépített posztapokaliptikus westernvilágban. Könnyed és humoros, letehetetlen olvasmány.

További információk

Súly 400 g
Méretek 140 x 200 x 30 mm
Oldalszám

400

Megjelenés

2018. október 22.

Borító

puhatáblás

Illusztráció

Megyeri Manó

szerző

Martin Kay MARTIN KAY [bekezdés]-díjas szerző csillapíthatatlan rajongással hódol a japán kultúrának és a sportautózás iránti szenvedélyének. Míg hétvégente a versenypályák aszfaltcsíkját koptatja, hétköznapjait az írásnak és a testépítésnek szenteli. Gyakorta utazik messzi tájakra, hogy gyarapítsa élményeit.

olvass bele!

Martin Kay Eastern by Twister Media on Scribd

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Eastern”