Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Eastern

Martin Kay

Eastern I. (Bővített kiadás!)

Vadkeleti bosszútörténet

Az Ön értékelése
[Összesen: 271 Átlag: 4.1]

3 990 Ft 3 352 Ft

-16% újdonság

Termékleírás

A Titánokkal vívott háborúban porrá lett földön Yuko hírhedt törvényen kívüli. Az elárvult lányt már csak szíve haragja élteti. Konok kitartással űzi Corbent, a gyűlölt zsoldosvezért, hogy elégtételt vegyen élete megnyomorítóján. Útja során nem várt társaságba botlik nővére egykori kedvese személyében. Vajk, az életunt kalandor egyetlen célja, hogy felderítse szerelme halálának körülményeit. Az elkövető nyomai a rettegett zsoldossereghez vezetnek.

Yuko és Vajk kényszerű szövetséget kötnek, hogy kézre kerítsék Corbent, a rájuk leselkedő veszélyek mellett azonban saját démonaikkal is meg kell küzdeniük. Hiába a kettejük között kibontakozó érzelmi kötelék, ha a zsoldosvezéren való elégtételt más módon képzelik el. Vajon sikerül felülkerekedniük önös érdekeiken egymás javára?

Martin Kay mesterien kombinálja a YA klasszikus elemeit a manga akciódús cselekményvezetésével egy fantasztikusan felépített posztapokaliptikus westernvilágban. Könnyed és humoros, letehetetlen olvasmány.

A bővített kiadás  további 11 fantasztikus illusztrációt tartalmaz!

További információk

Súly 400 g
Méretek 140 x 200 x 30 mm
Oldalszám

400

Megjelenés

2018. október 22.

Borító

puhatáblás

Illusztráció

Megyeri Manó

ISBN

978-615-5631917

szerző

Martin Kay MARTIN KAY [bekezdés]-díjas szerző csillapíthatatlan rajongással hódol a japán kultúrának és a sportautózás iránti szenvedélyének. Míg hétvégente a versenypályák aszfaltcsíkját koptatja, hétköznapjait az írásnak és a testépítésnek szenteli. Gyakorta utazik messzi tájakra, hogy gyarapítsa élményeit.

olvass bele!

Martin Kay Eastern by Twister Media on Scribd

Trailer

Vélemények

  1. :

    Nagyon tetszik! Egyszerűen imádom!
    Fantasztikus a történet! 😊

  2. :

    Nagyon örülök, hogy még mondoconon megvettem ezt a könyvet, egészen különleges élmény volt.:) Az utópisztikus világ, a japános vonal, a főszereplők karaktere és a westernes beütés is nagyon-nagyon tetszett, bár ez utóbbi számomra elég új élmény volt, nem olvastam még ilyen jellegű könyvet. Magyar írók regényeit is eddig még ritkán vettem a kezembe, így kellemes meglepetést okozott egy-egy jellegzetesen hozzánk, magyarokhoz köthető momentum (gondolok itt pl. a Tavaszi szél vizet áraszt-ra :) ). Nagyon pörögtek az események, akciódús jelenetekkel volt tele a könyv, és rengeteg helyszínt, különböző omladozó épületeket, lepukkant utcákat vetített az olvasó szeme elé. Összességében nem azért vettem a kezembe ezt a könyvet, mert az „én műfajom”, hanem mert érdekelt, milyen világot épít fel egy író, aki ismeri és szereti a mangák világát. Megtetszett ez a világ. Nem olvastam olyan könnyen és gyorsan, idő kellett, hogy megbarátkozzam ezzel a pörgéssel, ami a cselekményt jellemzi, de így is úgy érzem, túl hamar vége lett, olvasnám még tovább, oldódjanak már meg a rejtélyek, tárják fel a titkaikat végre egymás előtt! Borzalmasan kíváncsi vagyok a folytatásra, addig még biztosan újra fogom olvasni.
    A legvégére pedig: nagyon szeretem a könyv illusztrációit. Milyen szívesen megnéznék egy anime feldolgozást a könyvből… :)

Mondd el a véleményed