Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Eastern 2.

Martin Kay

Eastern 2.

Titkok Útvesztője

Titkok Útvesztője

Az Ön értékelése
[Összesen: 65 Átlag: 4.2]

3 990 Ft 3 352 Ft

-16% újdonság

Termékleírás

Századokkal  a Titánok pusztítása után két mindenre elszánt kalandor rója az Ural pusztaságát, hogy elégtételt vegyen sorsáért…

„Vajon akkor maradok erős, ha végrehajtom, amit elterveztem? Tényleg számít még ez a nyomorult bosszú, vagy csak azért űzöm, hogy tovább hazudhassak?”

Yuko folytatja a hajszát Vajk oldalán a gyűlölt zsoldosvezér után, noha cserébe el kell hallgatnia társa előtt az igazságot nővéréről. Ha kísértő bűntudata nem lenne elég, a lány újabb vetélytárssal kénytelen szembenézni Vajk csábítójaként. Nina, a cserfes fruska könnyedén zavarba ejti Yukót a praktikáival, ám tetteinek mozgatórugóit sűrű homály övezi.

Vajkot nyomasztja a kétség, meddig játszhatja még a hőst. Csak annyiban biztos, hogy Bagoáz vérebei már a nyomukban csaholnak. A rettegett nomád klánvezér, Törzsfőnök hamarosan beéri őket.

Vajon társával karöltve képesek lesznek túllépni a múltjukon, hogy végre egymásnak élhessenek? Létezhet számukra közös jövő?

Martin Kay vadkeleti bosszútörténete egy veszélyekkel teli jövőbe csalogat, ahol a szamurájkard jól megfér a modern gépkarabéllyal, miközben a letűnt korok romjai között ismeretlen veszélyek leselkednek.

 

További információk

Méretek 140 x 220 x 40 mm
Alcím

Titkok Útvesztője

Oldalszám

352

Megjelenés

2020. november 30.

Borító

puhatáblás

Illusztráció

Megyeri Manó

szerző

Martin Kay MARTIN KAY [bekezdés]-díjas szerző csillapíthatatlan rajongással hódol a japán kultúrának és a sportautózás iránti szenvedélyének. Míg hétvégente a versenypályák aszfaltcsíkját koptatja, hétköznapjait az írásnak és a testépítésnek szenteli. Gyakorta utazik messzi tájakra, hogy gyarapítsa élményeit.

beleolvasó

Eastern 2 beleolvasó.pdf by Twister Media on Scribd

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Eastern 2.”