Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Belichick es Brady

Michael Holley

Belichick és Brady

A New England Patroits legendás párosának útja az NFL csúcsára

Élje át a bennfentes bostoni szerző, Michael Holley számtalan műhelytitkot, sohasem hallott részleteket feltáró és a mellékszereplők visszaemlékezéseinek is hangot adó könyvén át minden pillanatát annak az ádáz küzdelemnek, amelyben hőseinknek előbb önmagukat, majd a liga csapatait, aztán a rendszert, végül a sporttörténelmet kellett legyőzniük.

Az Ön értékelése
[Összesen: 62 Átlag: 4.2]

3 990 Ft 3 352 Ft

-16%

Elfogyott

Termékleírás

Bill Belichick és Tom Brady története álomszerűbb még az amerikai álomnál is. Az örök vesztesnek elkönyvelt edző és a szürke irányító, akiben senki nem látta meg a tehetséget, az ezredfordulón egymásra talált annál a csapatnál, a New England Patriotsnál, amely korábban soha nem nyert semmit. Ketten együtt az Egyesült Államok nemzeti sportjának, az amerikai futballnak olyan csúcsaira jutottak fel, amelyeken mások még sohasem jártak. Belichick a mestereit, Brady gyermekkori példaképét, a nagy Joe Montanát múlta felül, a Patriots pedig a démonait és a bostoni sportélet több évtizedes átkát győzte le. Az immár ötszörös Super Bowl-győztes New England minden profi ligát figyelembe véve a XXI. század legsikeresebb amerikai sportcsapata.

A szerző, Michael Holley és Bill Belichick élete különös módon keresztezi egymást újra és újra. Mindketten Ohióban dolgoztak a kilencvenes években, amikor Belichick a Cleveland Browns edzője volt, aztán mindkettőjüket Bostonba sodorta az élet, a WEEI Rádióhoz, illetve a Patriotshoz, Belichick volt korábban a New York Jets edzője, az író-újságíró pedig a New York Times bestsellerírója. Igazi bennfentesként mutatja meg nekünk azt az izgalmas, munkával, sikerekkel és mindennapos küzdelemmel terhes, olykor rögös utat, amelyet végigjárva Bill Belichick és Tom Brady az NFL élő legendájává vált.

További információk

Méretek 200 x 140 x 30 mm
Alcím

A New England Patroits legendás párosának útja az NFL csúcsára

Eredeti cím

Belichick and Brady

Fordító

Bodnár Zalán

Megjelenés

2017. október 9.

Oldalszám

496

Borító

puhatáblás, ragasztott

ISBN

9786155631382

SZERZŐ

Michael Holley

Michael Holley New York Times bestsellers szerző tíz évig a Boston Globe sportújságírója volt, jelenleg a bostoni WEEI rádió Dale & Holley rádióműsorának házigazdája. Feleségével és két fiával Cambridge-ben, Massachusetts államban él.

Olvass bele!

Belichick és Brady beolvasó by Twister Media on Scribd

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Belichick és Brady”