Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Az utolsó

Alynne Webb

Az utolsó

Nincs veszélyesebb, mint földi halandóként a varázslók világának háborújába avatkozni.

Az Ön értékelése
[Összesen: 19 Átlag: 4.3]

 

3 490 Ft 2 932 Ft

-16% újdonság

Termékleírás

Háború fenyeget a Varázslók Világában. Az ezeréves béke inogni látszik. A rendek közötti viszály átível az emberek világába is, ahol a mágia nem több puszta tündérmesénél.

Tara a gimisek mindennapjait éli. Amikor édesanyja bejelenti, hogy új állást kapott egy kisvárosban, és búcsút kell mondaniuk addigi életüknek, a lány azt gondolja, ennél rosszabb nem is történhetett volna. Csakhogy az új házban és a városban senki és semmi nem az, aminek látszik.
Öccsével, Bennyvel leleplezik Nicholast, a ház fogságába száműzött varázslót, aki szellemként tengeti életét. A két testvér segít neki kiszabadulni a fogságból, amivel felkeltik Derwin, a rettegett sötét-mágus figyelmét. A testvérpárból préda lesz.
Tarának gyorsan kell cselekednie, ha meg akarja menteni azokat, akik fontosak a számára. Küzdelmei során azonban nemcsak arra döbben rá, hogy az eddig ismertnek hitt világa mögött húzódik egy ismeretlen másik, hanem arra is, hogy a feladat, melyet magára kellett vállalnia, talán sokkal nagyobb, mint amivel elbír.

Alynne Webb első regénye sodró erejű fantasy, melynek lélegzetelállító világát varázslatos teremtmények és mágusok népesítik be, amit minden igazi fantasyrajongó imádni fog.

 

További információk

Méretek 200 x 140 x 30 mm
Oldalszám

448

Megjelenés

2018. október 24.

ISBN

9786155631634

Borító

puhatáblás

szerző

Alynne WebbALYNNE WEBB [bekezdés]-díjas szerző a képeslapok mellett hobbikat gyűjt, imádja a lovaglást, a pirográfozást és a társasjátékokat.
Fanatikus Witcher-rajongó, és két antiszociális nyúl büszke tulajdonosa.

Méltatások

Alynne Webb varázslókkal, démonokkal és más természetfeletti lényekkel színesített világa garantáltan magával ragadja a fantasyrajongókat.” – Benkő Gábor a Partiharcok szerzője

Már az első néhány oldal után megbabonáz! Az írónő páratlanul részletgazdag, több dimenziós világot tár elénk, melyben egyéniséggel bírnak a karakterek, és élő teret alkot a táj. Színes, eleven és elragadó történet. – Frey Éva az Allegórium szerzője

Alynne Webb fordulatos és meghökkentő regényében, különleges hősőket és lenyűgöző világokat kelt életre. Lendületes, lehetetlen történet. – Krausz Emma, az Osztálykép szerzője

Az utolsó szóig magába szippantja az olvasót. – Martin Kay az Eastern szerzője

olvass bele!

Alynne Webb – Az utolsó (beleolvasó) by Twister Media on Scribd

trailer

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Az utolsó”