Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Kosár megtekintése "Kingpin" sikeresen hozzáadva a kosaradhoz.
Akció!

A.G. Riddle

Az Atlantisz-gén

70 000 évvel ezelőtt majdnem kihalt az emberi faj.
Végül túléltük, de hogy miért, azt senki se tudta… Mostanáig.
Az emberi evolúció jelenlegi szakaszában megkezdődött a visszaszámlálás, és félő, hogy ezt már nem úszhatjuk meg.

Az Ön értékelése
[Összesen: 26 Átlag: 4.2]

3 490 Ft 2 932 Ft

-16%

Termékleírás

MINDEN IDŐK LEGNAGYOBB REJTÉLYE…

AZ EMBERI EREDET TÖRTÉNETE…

MOST MINDEN KIDERÜL.

Az immarik jól értenek a titoktartáshoz: 2000 éven át elhallgatták az igazságot az emberi evolúcióval kapcsolatban. És sokáig kutatták azt az ősi ellenséget, amely teljesen elsöpörheti a fajunkat. A kutatásnak vége.

Távol, az Antarktisz partjainál állomásozó kutatóhajó egy rejtélyes szerkezetet talál egy jéghegy belsejében, mélyen eltemetve. Több ezer éve itt pihen – és úgy tűnik, mintha őriznék. Míg az immarik igyekeznek kidolgozni a pusztító tervet, egy zseniális genetikus olyan felismerésre jut, amely talán mindent megváltoztathat.

Dr. Kate Warner azért költözött az indonéziai Jakartába, hogy örökre elfelejtse a múltját. Bár képtelen túltenni magát azon, ami vele történt, korszakalkotó felfedezést tesz: megtalálja az autizmus gyógymódját – vagy legalábbis azt hiszi… Pedig sokkal veszélyesebb dologra jött rá, amely veszedelembe sodorhatja az emberiséget. Tudományos munkájának eredménye lehet az emberi fejlődés következő szakaszának kulcsa. De ha az immarik kezébe jut, ez akár az emberiség végét is jelentheti.

David Vale ügynök már 10 éve próbálja megállítani az immarikat. Most úgy tűnik, kifutott az időből. Hírszerzője halott. Ügynökségébe kémek szivárogtak be. Ellenségei vadásznak rá. De amikor kódolt üzenetet kap az immarik támadásával kapcsolatban, David mindent kockára tesz, hogy megmentse az egyetlen embert, aki segíthet neki a megfejtésben: dr. Kate Warnert.

Kate és David együtt igyekeznek felderíteni egy világszintű összeesküvést, illetve megtudni az igazságot az Atlantisz-génről… és az emberi faj eredetéről. A közös út elvezet a világ legtávolabbi tájaira – és múltjuk titkaihoz is. Közben az immarik folyamatosan a nyomukban loholnak, és bármire képesek lennének, hogy megszerezzék Kate kutatási eredményeit. Ezzel akarják kierőszakolni az emberi evolúció következő stádiumát, még akkor is, ha ezáltal a világ népességének 99,9%-a kihal.

David és Kate talán megállíthatja őket… ha képesek megbízni egymásban.

És sikerül életben maradniuk.

Az Atlantisz-gén az Eredet-misztérium-trilógia első kötete, amelyből egymillió példányt adtak el az Egyesült Államokban, 18 nyelvre fordították le, és jelenleg mozifilm készül belőle.

További információk

Méretek 200 x 140 x 30 mm
ISBN

9786158041584

Kiadás éve

2016

Oldalszám

512

Borító

puhatáblás, ragasztókötött

Fordító

Bősze Márta Zita

SZERZŐ

A.G. RiddleR.G. Riddle tíz éven át internetes cégek létrehozásával foglalkozott, mielőtt elkötelezte volna magát igazi szenvedélye, a regényírás mellett. Első alkotása Az Atlantiszgén, az Eredet-misztérium trilógia első kötete, amelyből egymillió példányt vásároltak az Egyesült Államokban, 18 nyelvre fordították le, és jelenleg mozifilm készítését tervezik belőle. Legutóbb megjelent regénye, a Departure (Távozás), egy repülőszerencsétlenség túlélőinek sorsát meséli el. A gép 2014-ben száll fel, de egy teljesen eltérő világban zuhan le.

Riddle az észak-karolinai Boiling Springsben nőtt fel, majd az Észak-karolinai Chapel Hill Egyetemen diplomázott. Első cégét egy gyerekkori jó barátjával alapította, másodéves hallgató korában. Jelenleg az észak-karolinai Lake Lure-ban él feleségével, aki derűsen viseli el férje különcségét, ha cserébe ő lehet az első, aki elolvashatja új regényeit.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Az Atlantisz-gén”