Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Atlantisz-kór

A.G. Riddle

Atlantisz-kór

A járvány, amely 70000 éve vár arra, hogy kitörhessen…

Megváltoztatja az emberiség sorsát…

ÖRÖKRE.

Az Ön értékelése
[Összesen: 14 Átlag: 4.4]

3 990 Ft 3 352 Ft

-16%

Termékleírás

A spanyolországi Marbellán dr. Kate Warnernek szembesülnie kell a rettenetes valósággal: az emberi faj a kihalás szélén áll. Egy olyan járvány söpört végig a földgolyón, amelyhez hasonlót még nem látott az emberiség. Közel egymilliárd ember halt meg – azoknak pedig, akik életben maradtak, a génjeit változtatta meg az Atlantisz-kór. A túlélők kisebb csoportja gyors fejlődésnek indult. A többiek elkezdtek visszafejlődni.

Ahogy a világ egyre mélyebbre süllyed a káoszba, radikális megoldások merülnek fel. A fejlett országok előállnak egy Orchidea nevű gyógyszerrel, melyet hatalmas mennyiségben állítanak elő, és juttatnak el a világ minden pontján található menekülttáborokba. Ám az Orchidea csupán arra jó, hogy időt nyerjenek: a tüneteket megszünteti ugyan, de magát a betegséget nem gyógyítja meg.

Az Immari International más megoldást választ: ők nem tesznek semmit, hagyják, hogy a járvány zavartalanul tomboljon. Az Immari egy olyan világot akar, melyet a genetikailag felsőbbrendű túlélők népesítenek be, egy új emberi faj, amely készen áll arra, hogy beteljesítse sorsát.

Az Orchidea-szövetség és az Immari nyílt háborúba kezd egymással a túlélők feletti irányításért. Az emberiségnek egyetlen esélye maradt: megtalálni a járvány gyógymódját, és Kate az egyetlen, aki képes lehet arra, hogy megfejtse az Atlantisz-kórt körülvevő rejtélyt. A választ az emberiség történetének sorsfordító eseményeinél kell keresni – ahol az emberi genom rejtélyes módon megváltozott. Kate beutazza Európa és Észak-Afrika sivár, pusztulásnak indult vidékeit, de végül a múlt feltárására tett kísérlet vezeti el oda, ahova álmában sem gondolta, hogy eljut… Hamarosan rájön, hogy az emberi fejlődés története nem az, aminek hittük – neki pedig rettenetes áldozatot kell hoznia, ha helyre akarja hozni a kisiklott evolúciót.

Az Atlantisz-kór az Eredet-misztérium-trilógia második kötete, amelyből egymillió példányt adtak el az Egyesült Államokban, 18 nyelvre fordították le, és a történet megfilmesítésén jelenleg is dolgozik a CBS Films studió.

További információk

Eredeti cím

The Atlantis Plague

Sorozat Cím

Eredet-misztérium

Fordító

Marczali Ferenc

Megjelenés

2018. április 19.

Oldalszám

448

Borító

puhatáblás, ragasztókötött

ISBN

9786155631405

szerző

A.G. RiddleR.G. Riddle tíz éven át internetes cégek létrehozásával foglalkozott, mielőtt elkötelezte volna magát igazi szenvedélye, a regényírás mellett. Riddle az észak-karolinai Boiling Springsben nőtt fel, majd az Észak-karolinai Chapel Hill Egyetemen diplomázott. Első cégét egy gyerekkori jó barátjával alapította, másodéves hallgató korában. Jelenleg az észak-karolinai Lake Lure-ban él feleségével, aki derűsen viseli el férje különcségét, ha cserébe ő lehet az első, aki elolvashatja új regényeit.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Atlantisz-kór”