Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
Allegórium

Frey Éva

Allegórium

Az ajándék
Az Ön értékelése
[Összesen: 22 Átlag: 4.5]

3 490 Ft 2 932 Ft

-16%

Termékleírás

A Másfélék közöttünk járnak, beépültek társadalmunkba, ám megvannak a saját, sötét céljaik. Vérrel táplálkoznak. Napjaink technikai fejlődése egyre nehezebbé teszi számukra, hogy titokban tevékenykedjenek. Egyedül ráadásul még egy vámpírnak sem könnyű. Ezért a két mostohatestvér – Jevgenyij és Oleg – csoportot alakítanak, hogy együttes erővel próbáljanak meg életben maradni. Harmadik fivérük, Igor halálos ellenségük, akinek azonban meg vannak számlálva a napjai. A csupán tizenhét éves Nadja az ő rokona, bár a lány nem tud semmit származásáról, ahogyan a Másfélék világát sem ismeri, váratlanul mégis az események középpontjába kerül. Úgy tűnik, hogy Nadja élete döntő fontosságú a csoport – és talán a teljes faj – fennmaradása vagy eltűnése szempontjából. A Szentpéterváron, Rostockban és Helsinkiben játszódó nagyívű történet atmoszféráját az északi helyszínek zord hidege teremti meg.

Intrikában gazdag, borongós, vérbeli vámpírregény ez, mely finoman felépített allegória is egyben. Hogy pontosan minek az allegóriája, annak eldöntése az olvasó feladata.

További információk

Alcím

Az ajándék

Oldalszám

448

Megjelenés

2018. június 12.

Borító

puhatáblás

ISBN

9786155631610

szerző

Frey Éva 150x200pxA [bekezdés]-díjas Frey Éva a kispadról nézi a többiek játékát. Keveset beszél, de sokat ír. Lételeme a csend és a magány. A kávét feketén és cukor nélkül issza. Kedvenc állatai a macskák, a denevérek és az oposszumok. Vonzza minden, ami nem szokványos. Elkötelezettséget érez a védtelen élőlények és a sorból kilógók iránt.

OLVASS BELE!

Allegórium – Az ajándék beleolvasó by Twister Media on Scribd

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Allegórium”