Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Kosár megtekintése "Jég, mint tűz" sikeresen hozzáadva a kosaradhoz.
Akció!
A végső lista

Jack Carr

A végső lista

Mindent elvettek tőle. Most rajta a sor.

Az Ön értékelése
[Összesen: 67 Átlag: 4.1]

3 990 Ft 3 352 Ft

-16% újdonság

Termékleírás

James Reece őrnagy, az amerikai haditengerészet SEAL-egységének parancsnoka utolsó küldetését teljesíti Afganisztánban, amikor egy tragédiába torkolló rajtaütés során valamennyi embere életét veszti, ahogy a segítségükre érkező légi támogatás helikoptereinek személyzete is. Mindezek után, az Egyesült Államokba való hazatérése napján a számára legkedvesebbek gyilkosság áldozatai lesznek, és Reece rádöbben, hogy nem külső ellenséggel áll szemben, hanem egy olyan összeesküvéssel, amely a legmagasabb kormányzati körökig ér el.

Mindent elvettek tőle. Most rajta a sor. Mivel nem maradt veszítenivalója, Reece arra használja több mint egy évtizedes katonai pályafutása során szerzett tudását, tapasztalatát, hogy megbosszulja családját és bajtársait. A sodró lendületű és kiszámíthatatlan fordulatokkal teli thrillerben egy katona könyörtelenül levadássza ellenségeit Washington felsőbb köreiben, és ennek során nem tartja be többé sem a hadviselés szabályait, sem a jogállam normáit.

James Reece-t családja és hazája iránti szeretete és soha el nem múló bosszúvágya vezérli egyszemélyes küldetésében, amelynek során szembeszáll az abszolút hatalom korrumpáló erejével, és azokkal, akik mindent megtennének ezért a hatalomért.

További információk

Méretek 140 x 200 x 35 mm
Oldalszám

496

Megjelenés

2019. április 30.

Borító

puhatáblás

SZERZŐ

Jack Carr

Jack Carr korábban az amerikai haditengerészet különleges műveleti alakulatánál, a SEAL-nél teljesített szolgálatot, ahol különbözőparancsnoki beosztásokban vezetett bevetési egységeket. Húszévnyi szolgálata alatt legénységiállományúmesterlövészből beosztott tiszt lett; mesterlövész-és rohamcsapatokat vezetett Irakban és Afganisztánban, szakaszparancsnokként felkelők elleni műveleteket irányított a Fülöp-szigeteken, valamint különleges műveleti alkalmi harci köteléket Dél-Irak irániakáltal leginkább befolyás alávontövezetében, az amerikai erők bevetésének legzűrzavarosabb időszakában. Jack a tényleges szolgálattól 2016-ban vonult vissza. Feleségévelés három gyermekével Utah államban, Park Cityben él.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “A végső lista”