Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!
A nép igazsága

Tarja Kauppinen

A nép igazsága

Ha megragadhatnád a történelem kerekét, merre fordítanád?

Az Ön értékelése
[Összesen: 25 Átlag: 4.2]

 

3 990 Ft 3 352 Ft

-16% újdonság

Termékleírás

Havasfelföld a fertő és a métely világa, alantas, szentségtelen vidék. Csak a legmegátalkodottabbak maradhatnak életben itt, s Leiden nem tartozik közéjük, így hát menti az irháját. Bár ne tenné…

Hősünk a frontra kerülve egykettőre ráeszmél, hogy mindennél van rosszabb. Hogy a könyörtelen valóság gyakran felülmúlja a képzeletet is, s hogy a sors a héroszok szerepét sem mindig a legrátermettebbekre osztja…

Karcos humorú szatíra egy idegen, mégis ismerős világban, mely maró gúnnyal világít rá az emberi természet fonákságaira. Pszeudotörténelmi drogtúra lelkünk legmélyebb bugyraiba. Spirituszmámoros ámokfutás a nihilbe. Egy száraz, sötét kacaj.

Havasfelföld hantolatlan gyalázattól fertéztetett tájain barangolva szembenézhetünk a bennünk lakozó árnyakkal, s az őrült, ugyanakkor megrendítően valószerű kalandok közepette a szemükbe kacaghatunk.

Fergetegesen cinikus, letehetetlen olvasmány a történelem és a fantasy rajongóinak.

További információk

Méretek 200 x 140 x 40 mm
Oldalszám

512

Megjelenés

2020. szeptember 17.

Borító

puhatáblás

Illusztráció

Németh Gyula

ISBN

9786155631818

Szerző

Tarja Kauppinen

Tarja Kauppinen [bekezdés]-díjas író, terep-és ultrafutó, 2019 szeptembere óta a Merítés főszerkesztője. Novellái, melyeket éles, kritikai hangvétel és szarkasztikus humor jellemez, pályázati sikerek folytán 2017 óta jelennek meg antológiákban. Tarja mélyen hisz abban, hogy csak a természet ereje és a teljesítőképességünk korlátai ellen vívott küzdelem élménye által teljesedhetünk ki igazán. Mivel az emberiség morális helyzete egyre inkább aggasztja, néha elvonul a világtól, és írószerszámot ragad.

Beleolvasó

A nép igazsága (beleolvasó) by Twister Media on Scribd

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “A nép igazsága”