Vásárlói belépés

Elfelejtett jelszó Regisztráció

Kosár megtekintése

Üzlet

Akció!

Douglas Centaury, Edward Follis

A drog árnyékában

Egy beépített ügynök igaz története a narkoterrorizmus elleni harcról

Follis öt kontinensen átívelő, a legádázabb drogbárókról és terrorista hálózatokról szóló visszaemlékezése olyan, mint egy krimi. Mégis, minden szava igaz, minden történetét dokumentálták. A narkoterrorizmus és a terrorista szervezetek együttműködéséről szóló, első és egyetlen bennfentes elbeszélés, A drog árnyékában mérföldkőnek számít, ami oldalról oldalra le fogja nyűgözni.

Az Ön értékelése
[Összesen: 23 Átlag: 4.1]

3 490 Ft 2 932 Ft

-16%

Termékleírás

Egy számos kitüntetést magáénak mondható DEA-ügynök visszaemlékezése hihetetlen beépített ügynöki karrierjére, felfedve a kábítószer-csempészet és a terrorizmus ijesztő összefonódásait.

Pontosan mi az a beépített munka? Rendőri szemszögből a beépülés a terhelő vallomások kicsalásának sötét művészete. Személyes és pszichológiai szempontból: elnyerni valaki bizalmát – azután manipulálni ezt a bizalmat. Egyszerűen fogalmazva: sakkjátszma a rosszal. Rávenni, hogy úgy lépjen, ahogy te szeretnéd – de anélkül, hogy ő tudna erről.Edward Follis tökélyre fejlesz-tette ezt a sakkjátszmát –  A drog árnyékában – a DEA kötelékében töltött huszonhét éve alatt. Kokaint vásárolt egy piros Corvette-et hajtva, több millió dolláros üzletekről tárgyalt sugárhajtású magángépek fedélzetén, és színlelt kapcsolatokat alakított ki olyan emberekkel, akik nemcsak nemzetközi drogkereskedők, de bizonyos esetekben az al-Kaida, a Hezbollah, a Ha-mász, a Shan United Army vagy a mexikói kartellszövetség magas rangú tagjai voltak.

További információk

Méretek 210 x 140 x 12 mm
Alcím

Egy beépített ügynök igaz története a narkoterrorizmus elleni harcról

ISBN

9786158010351

Oldalszám

256

Borító

puhatáblás, ragasztott

Fordító

Kövesdi Miklós

Illusztráció

8 oldalas színes fotómelléklet

SZERZŐK

Ed Follis Amióta  visszavonult  a  DEA-től, Edward  Follis   az  év  nagy  részében  utazgat  a  világ  körül,  hogy felajánlja szakértelmét   globális   biztonságról,   taktikai   hírszerzésről   és   kockázatelemzésről. Az amerikai szövetségi  bíróság kinevezte  a  narkoterrorizmus, nemzetközi kábítószer-kereskedelem és a globális terroristahálózatok szakértőjévé.

 

 

 

 

Douglas Century Douglas Century, a tablet magazin író-szerkesztője, rendszeresen publikál vezető országos lapoknak. Több bestseller szerzője és társszerzője.

 

MÉLTATÁSOK

„Ed Follis nem ámítás.”  – Oliver Stone, Oscar-díjas rendező, producer, és a New York Times bestsellerkönyvének, az Amerika elhallgatott történelmének társszerzője

„Napokig faggattam Eddie-t. Meg akartam érteni, milyen érzés igazán jól megismerni valakit, akit hónapokon vagy éveken belül el fogsz árulni. Meddig kell elmenned, hogy mindenkit rászedj? Az életedet kockáztatod. a kormányt kockáztatod. Mindent kockáztatsz.”– John Travolta, Golden Globe-díjas színész, producer és rendező

„A régi motorosok  az irodában  mind felkapták  a  fejüket,  amikor Eddie  megérkezett. Határozott  és eltökélt volt, mint egy juhászkutya, nem félt semmitől, mi azonban aggódtunk, hogy egy nap megöleti magát… Az ország nagy hálával tartozik neki. Ez a könyv felér egy kiütéssel.”– William Queen, a New York Times -bestseller, az  Under and Alone szerzője

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “A drog árnyékában”